MónTerrassa
Denunciat un patinador temerari i amb droga al damunt
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar aquest diumenge el conductor d’un patinet elèctric que conduïa de forma temerària i que portava droga al damunt. Va ser una trucada d’un veí del barri del segle XX de Terrassa qui va alertar els cossos de seguretat, cap allà un quart de sis de la tarda, de la presència d’una persona circulant en patinet que estava causant “inseguretat” entre els vianants i conductors. Es trobava al carrer Navas de Tolosa, amb la cruïlla del carrer Joan Monpeó.

Dues dotacions de la Policia Municipal van desplaçar-se fins al lloc i van localitzar el conductor del patinet. En aturar-lo, van observar que semblava trobar-se sota els efectes de l’alcohol o alguna substància. En identificar-lo i procedir a un escorcoll, els agents van comprovar que duia a sobre una peça d’haixix de 37,3 grans, a més d’un embolcall amb 1,6 grams de cocaïna. Amb això, la policia va procedir a confeccionar una denúncia per tinença d’estupefaents i el patinet va quedar immobilitzat.

Dos accidents de trànsit dissabte

El telèfon d’emergències 112 va rebre aquest dissabte, 9 d’octubre, un avís d’accident al barri de Can Palet La topada havia tingut lloc pocs minuts abans de dos quarts de dues de la tarda al carrer Colom, a tocar de la cruïlla amb la carretera Montcada. Hi havia un vehicle implicat. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va acudir fins al lloc. Per sort, ningú havia resultat ferit. Els agents van realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor, i aquest va donar positiu: 0,92 mg/l en la primera prova i 0,88 mg/l, en la segona. L’individu va quedar denunciat per circular sota els efectes de l’alcohol.

D’altra banda, el mateix dissabte, però pocs minuts abans de les tres de la tarda, el 112 va tornar a alertar d’un accident de trànsit. En aquesta ocasió, hi havia dos turismes implicats. El xoc s’havia produït al carrer Ample, amb el carrer Provença, al barri de Sant Pere de Terrassa. Una unitat de la Policia Municipal va desplaçar-se fins al lloc dels fets. Com a conseqüència de l’incident hi havia dues persones ferides, el conductor i la passatgera d’un dels vehicles. Els serveis mèdics van atendre-les i es va procedir a traslladar-les amb ambulància a l’Hospital de Terrassa. Els agents van confeccionar l’informe tècnic d’accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa