MónTerrassa
Denunciat per consumir alcohol al carrer i detingut per desobediència
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un home per consumir alcohol a la via pública i l’ha detingut per desobediència i resistència a l’autoritat. L’home estava consumint begudes alcohòliques al carrer juntament amb dues persones més i molestant el veïnat al centre de Terrassa.

Els fets van tenir lloc ahir dijous 12 de maig quan passaven cinc minuts de tres quarts de vuit de la tarda, a la plaça de Mossèn Jacint Verdaguer, davant de l’oficina de correus. La trucada d’un particular va informar que hi havia un grup de persones fent xivarri, cantant i bevent.

En rebre l’avís, dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa van acudir fins al lloc indicat, i van comprovar que tres persones consumint begudes alcohòliques a la via pública i generant molèsties al veïnat.

Els agents els van denunciar pels fets a tots tres, i a més a més, un d’ells va ser detingut per desobediència i resistència als agents policials.

Intervenció per una aturada cardíaca

Una persona va patir ahir a la tarda una aturada cardíaca a l’avinguda del Vallès. Tres ambulàncies van assistir a la persona quan passaven deu minuts de les cinc en punt, a l’alçada de la carretera de Montcada. La Policia Municipal de Terrassa també va intervenir amb una dotació realitzant tasques de suport. Els agents van regular el trànsit mentre els serveis sanitaris intentaven, sense èxit, reanimar l’home amb el DEA.

Robatori amb força a Sant Pere Nord

Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa ha detingut una persona sospitosa com a presumpte autor d’un robatori amb força en un establiment del barri de Sant Pere Nord. Els fets han tingut lloc quan passaven cinc minuts de la matinada d’ahir 13 de maig a la rambla Francesc Macià.

Una dotació de la Policia Municipal que feia patrullatge preventiu ha escoltat una alarma aquesta matinada, i posteriorment ha localitzat una botiga amb el vidre de la porta principal fracturat. Un testimoni els ha explicat que havia vist dues persones sospitoses i ha facilitat la descripció dels autors. Els agents han localitzat un dels sospitosos al carrer del Periodista Grané.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa