MónTerrassa
Denunciat un conductor borratxo que feia esses per Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un conductor en estat d’embriaguesa per conduir fent esses per Terrassa. Els fets van tenir lloc aquest dilluns, 14 de desembre, cap a dos quarts de sis de la tarda. Una patrulla del cos policial va aturar un vehicle perquè circulava de forma erràtica pel carrer Renaixement, a l’alçada del carrer Roca i Roca, al barri de Sant Pere Nord. Els agents van demanar la corresponent documentació al conductor. Va ser així com van comprovar que li constava una suspensió temporal del permís i que no havia realitzat el curs de sensibilització per tal de recuperar-lo.

A més, davant els símptomes clars que es trobava sota la influència de les begudes alcohòliques, se li va fer la prova d’alcoholèmia. Com era d’esperar, va donar resultats positius, amb 0,57mg/l a la primera prova, i 0,55 mg/l a la segona. Amb aquestes evidències, la Policia va procedir a denunciar el conductor per partida doble (sense carnet i begut), i el seu vehicle va restar immobilitzat.

Atropellament amb una persona ferida

D’altra banda, aquest mateix dilluns, pocs minuts després de les nou del matí, el telèfon d’emergències 112 va rebre un avís per part d’un particular que informava que s’havia produït un accident de trànsit a Terrassa, i que una persona estaria ferida. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa i una ambulància del SEM van ser activades. L’incident havia passat al carrer del Doctor Cabanes, a l’alçada del carrer de la Cisterna, al barri del Centre de Terrassa. Un cop allà van comprovar que hi havia implicat un vehicle i un vianant. El vianant havia estat atropellat i presentava lesions lleus. El serveis mèdics el van assistir i van decidir traslladar-lo a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per a una revisió més completa. Els agents van realitzar l’informe tècnic d’accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa