MónTerrassa
Denunciades 27 persones a Terrassa per fer botellots i xivarri de matinada
  • CA

Cap de setmana entretingut per als cossos de seguretat de Terrassa davant la proliferació de botellots i festes a la via pública de matinada. Fins a 27 persones van quedar denunciades per pertorbar el descans dels veïns i per consum de begudes alcohòliques.

La primera trucada va ser d’un particular, dissabte cap a la una de la matinada, alertant d’un grup de persones que estaven fent xivarri i bevent alcohol a la plaça Bòbila Segués. Dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa van localitzar fins a onze persones muntant una festa. Totes elles van quedar denunciades. Unes altres sis persones van ser denunciades també la mateixa matinada de dissabte per consum d’alcohol i molèsties al veïnat, quan es trobaven a la carretera Montcada, amb carrer Sant Cosme, pocs minuts després de la una.

Ja més tard, a quarts de cinc de la matinada de dissabte, un altre particular va trucar la Policia denunciant que hi havia un grup de persones tenint comportaments incívics a l’avinguda del Vallès, amb carrer Badajoz. Fins al lloc van acudir tres dotacions de la Policia Municipal, que va localitzar un quatre persones a l’interior d’un vehicle al carrer de Salamanca. Els agents van efectuar la prova d’alcoholèmia al conductor, que va donar un resultat positiu de 0,48 mg/l, procedint a la immobilització preventiva del vehicle; i van efectuar denuncia a tots quatre ocupants per consum de begudes alcohòliques a la via pública.

Finalment, la Policia Municipal va denunciar també dissabte a sis persones més per consum de begudes alcohòliques a la via pública. La intervenció va tenir lloc a la tarda, cap a les 19.22 h, després de rebre l’avís que hi havia un grup de cotxes amb els maleters oberts al carrer de Còrdova, amb el carrer d’Almeria, i un grup de gent consumint begudes alcohòliques. Dues dotacions van anar fins el lloc i van localitzar a sis persones consumint alcohol a la via pública, fet pel qual van quedar denunciades.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mateu a setembre 27, 2021 | 18:30
    Mateu setembre 27, 2021 | 18:30
    Aquest és el camí...
  2. Icona del comentari de: Anònim a setembre 28, 2021 | 06:27
    Anònim setembre 28, 2021 | 06:27
    Si le hacen pagar, las moltas, a todos sea n de ka edad que sean, creo que lo pensaran mas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa