MónTerrassa
Demanen ajuda per localitzar l’autor d’un accident amb ferits a la C-58

Un cotxe va envestir dues persones que circulaven en una motocicleta per la C-58 i va fugir sense més dilacions. Això va ser dilluns a quarts d’una de la nit i ara tant els familiars de les víctimes com els Mossos d’Esquadra busquen al responsable, que hauria incorregut en el delicte d’omissió de socors i que a Espanya es pot saldar amb una pena de fins a quatre anys de presó. La víctima més afectada físicament, una noia de 20 anys, ja ha rebut l’alta de l’hospital, però encara té seqüeles greus. No recorda l’accident, igual que la seva parella, qui conduïa la moto, però hi ha un testimoni que va veure com van transcórrer els fets i apunta que el culpable estava participant en una carrera il·legal.

Una parella tornava de Barcelona per la C-58 quan un cotxe se’ls va tirar a sobre. La germana d’una de les víctimes assegura que la motocicleta amb què circulaven anava pel carril de la dreta i a una velocitat adequada a la via, ja que no té gaires cavalls (CV), però que un cotxe els va atropellar mentre es ‘picava’ amb un altre. Això és el que els ha explicat el jove que es va aturar a ajudar-los i que va presenciar l’accident.

El testimoni no va tenir temps d’anotar la matrícula del cotxe en qüestió ni de fixar-se amb el conductor, però sí que li sembla haver identificat el model: un Golf 7 de color blanc. Una informació que els Mossos d’Esquadra ja estan utilitzant per identificar a la persona que va deixar inconscient a una jove de 20 anys al mig de la carretera i que, gràcies a la seva parella (el conductor de la motocicleta) i al jove que els va ajudar, va poder ingressar a l’Hospital Parc Taulí.

La denuncia ja està posada i, de moment, la policia els ha dit advertit que “serà un procés llarg perquè han de revisar les càmeres de la carretera”. Afortunadament, en el punt on hi va haver l’accident, a l’altura de l’Ikea, sí que hi ha algun dispositiu, però, la germana de la víctima explica, certament perplexa, que els agents amb qui han parlat els han dit que “la càmera no grava totes les hores del dia”. És per això que, en paral·lel a la investigació policial, els familiars de la víctima utilitzen les xarxes socials per demanar la màxima col·laboració possible: “S’ha de fer justícia. La meva germana està viva de miracle, però ara mateix té tota la cara cosida, el cos ple de blaus i de gases i els dos ulls morats; un, no el ni obrir de l’inflat que està”.

Nou comentari

Comparteix