MónTerrassa
Danys a façanes i vehicles a Terrassa per culpa del fort vent

El fort vent d’aquest dimarts va causar múltiples incidències a Terrassa, amb diverses intervencions de la Policia Municipal i dels Bomebrs. Una de les més destacades va ser a les 10.15h, per culpa de la caiguda d’una teula d’una casa ubicada al carrer de Girona al pati d’un habitatge situat al carrer de Manresa. Afortunadament no va causar danys personals.

Tampoc va resultar ningú ferit quan a les 12.15h una caseta metàl·lica situada al terrat d’un immoble del carrer de la Duquessa de la Victòria, a l’alçada del carrer d’Albinyana, va caure a la via pública. Això sí, va causar danys a un vehicle. Gairebé una hora més tard, a les 13.10h, al carrer del Periodista Grané, part d’una tanca metàl·lica va caure a sobre d’un vehicle, causant-li diversos desperfectes. Efectius de Bombers van procedir a la retirada de les tanques que podien suposar un perill per a la seguretat.

A les 14.20h, al carrer del Doctor Ferran, a l’alçada del carrer de Bartrina, un cable elèctric es va despenjar, provocant a la vegada el despreniment de part de la façana d’un edifici. Una patrulla policial va acudir al lloc, on també van actuar efectius de Bombers, i es va donar avís a la companyia responsable. A les 15.45h, la Policia Municipal i els Bombers van actuar al carrer de l’Avet, on la branca d’un arbre d’una finca del Camí de Can Gonteres havia caigut sobre d’un vehicle. I, finalment, a les 15.30h, un arbre va caure sobre un vehicle a la cruïlla dels carrers de Colom i de Gèminis.

Nou comentari

Comparteix