MónTerrassa
Crema un matalàs en un pis de Can Parellada de Terrassa
  • CA

Un incendi va tenir lloc en un habitatge del barri de Can Parellada de Terrassa el matí de dissabte passat 19 de març. Les flames es van originar degut a que un matalàs s’estava cremant, i fins a tres persones van haver de ser ateses per inhalació de fum.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les onze en punt del matí, exactament a les 10:52h, en un domicili del carrer d’Europa, a l’alçada del carrer d’Alemanya, prop de EBM l’Esquitx. El 112 va informar de l’incendi a la Policia Municipal de Terrassa i als Bombers de la Generalitat de Catalunya, que ràpidament van enviar una dotació respectivament.

En arribar, el cos de Bombers va comprovar que el foc s’havia produït en cremar-se un matalàs, tot i que no havia afectat a cap altre element de l’habitatge. Una ambulància va atendre a tres persones per inhalació de fums, sense ser necessari el traslladar a cap d’elles a un centre mèdic.

Més successos

El darrer incendi a Terrassa va tenir lloc fa exactament una setmana, el passat dilluns 14 de març, al carrer de l’Infant Martí de Terrassa, entre els de Ramon Llull i Marconi i a tocar de la xememenia de la Bòbila Almirall, a la plaça de l’Assemblea de Catalunya. L’incendi va obligar a desallotjar un edifici de dos plantes per evitar que ningú resultés ferit, i fins a tres vehicles de la Policia Municipal de Terrassa i tres més dels Bombers de la Generalitat de Catalunya van tallar el pas per la vessant sud de la via. El foc s’havia iniciat al sofà i havia afectat al quadre elèctric, deixant l’habitatge sense subministrament. La gent de la zona se’n van assabentar més per la pudor que per les flames, que restaven amagades del carrer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa