MónTerrassa
Crema la compactadora de cartró d’una nau comercial a Terrassa

Un incendi ha tingut lloc en una nau comercial a la carretera de Matadepera de Terrassa aquesta matinada de dijous. El foc ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, ha cremat una compactadora de cartró en la seva totalitat i la gran superfície ha quedat afectada pel fum. No consta que cap persona hagi resultat ferida. El cos de Bombers ha informat dels fets a través d’un tuit a les xarxes socials.

Els fets han tingut lloc prop de dos quarts de dues d’aquesta matinada de dijous (a la 1:30h), en una nau comercial situada a la carretera de Matadepera, 224. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de foc i s’han dirigit ràpidament fins al lloc indicat.

Ha cremat la totalitat del cartró de l’interior de la compactadora

Un cop allà, han comprovat que es tractava d’un incendi a la compactadora de cartró, amb unes dimensions de 6 metres de llarg, 2 d’ample i 3 d’alçada, que estava situada al moll de càrrega de la nau. A la seva arribada, “estava cremant pràcticament la totalitat del cartró que estava a l’interior”, han apuntat els Bombers.

La nau comercial ha quedat afectada pel fum

Tot seguit, han arrossegat la compactadora fins a l’exterior de la gran superfície per tenir un accés més fàcil i poder fer l’extinció. La botiga ha quedat afectada pel fum. Així doncs, un cop apagat el foc a la compactadora, han dut a terme les tasques de revisió i ventilació a l’interior de la nau.

Un cop fetes les comprovacions per assegurar que no hi havia més perill, ho han deixat a càrrec dels operaris. Segons informen, no consta que cap persona resultés ferida.

Crema la compactadora de cartró d’una nau comercial a la carretera de Matadepera de Terrassa | Bombers de la Generalitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa