MónTerrassa
Crema un autobús de la Línia 3 de Terrassa
  • CA

A les 5.45h de la matinada d’aquest dimarts, un avís del 112 va comunicar a la Policia Municipal de Terrassa que un autobús estava cremant al carrer de Joan XXIII, a l’alçada del carrer del Puigmal. Una patrulla va acudir al lloc, on cremava la part posterior d’un autobús urbà de la línia L3 de TMESA. Els agents van intentar apagar el foc amb l’extintor del vehicle policial. També van comprovar que no hi havia cap persona afectada pel fum. Tres dotacions de Bombers van treballar en l’extinció del foc.

Els agents policials van informar TMESA de l’incident i es va enviar una grua per retirar el vehicle. Posteriorment, es va donar avís als serveis de neteja d’Eco-Equip per netejar la zona i es va realitzar un acta de danys en l’immoble, ja que el fum va afectar la façana propera al vehicle. L’autobús, que tenia una antiguitat de 10 anys, va quedar calcinat en la seva part posterior. El vehicle acabava de sortir de cotxeres. S’està elaborant l’informe per avaluar els motius de l’avaria.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Terrassenc a maig 30, 2018 | 18:28
    Terrassenc maig 30, 2018 | 18:28
    Terrassa i els autobusos, gran titol per un llibre. Ja son molts els anys que soportem un servei d'autobusos pesim, una ciutat com Terrassa sense autobusos a las 21:30h i amb cotxes que es cremen de antics que son, no hi ha dret!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa