MónTerrassa
Un cotxe crema de matinada en un pàrquing
  • CA

Un cotxe ha cremat aquesta matinada al pàrquing del supermercat Lidl de Les Fonts. El vehicle s’ha incendiat i ha quedat calcinat per complet. Segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, es desconeixen les causes i l’origen del foc. Les flames no han afectat a cap altre vehicle del voltant i cap persona ha resultat ferida.

Els fets han tingut lloc aquesta matinada de dimecres 13 d’abril, prop de dos quarts i mig de quatre. El 112 ha donat l’alarma d’incendi exactament a les 3:38h, informant que estava cremant un cotxe a l’aparcament del supermercat Lidl de la carretera de Rubí de Les Fonts. En rebre l’avís, diverses dotacions de la Policia Municipal de Terrassa i una dotació de Bombers de la Generalitat de Catalunya s’han dirigit fins al lloc indicat.

En arribar, la Policia Municipal ha comprovat que el propietari del vehicle està domiciliat fora de Terrassa i que no disposava d’assegurança ni d’inspecció tècnica vigent. Per la seva banda, els Bombers de la Generalitat han dut a terme les tasques necessàries per apagar les flames, però el foc estava molt avançat i ja havia cremat gairebé tot el cotxe. El cotxe ha quedat completament calcinat.

Segons informen al diari, l’actuació ha durat aproximadament uns 30 minuts. A part de cremar tot el turisme, l’incendi també ha afectat una alarma exterior del supermercat. Tot i així, no consta que l’incendi hagi causat danys més greus: No hi havia cap persona al voltant i per tant, no hi ha hagut ferits, i a més a més, el foc no s’ha propagat a cap altre vehicle del costat.

Al llarg del dia d’avui 13 d’abril, el supermercat Lidl ha obert les seves portes i ha continuat la seva activitat amb total normalitat seguint els seus horaris habituals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa