Un cotxe ha quedat totalment calcinat aquesta tarda-vespre a Terrassa. Els fets han passat cap a dos quarts passats de set. Les flames, han comentat a Món Terrassa alguns lectors, es veien des de l’autopista C-58. Les causes del foc, ara per ara es desconeixen. Però la imatge ha estat impactant, han explicat conductors que ho han vist des de la distància, i és que era un monent en el que el dia començava a fosquejar.

Un cotxe, calcinat a Terrassa/Cristóbal Castro
Un cotxe, calcinat a Terrassa/Cristóbal Castro

Ha estat en una de les sortides de l’autopista, en arribar a l’altura de l’avinguda del Vallès, número 105, i abans d’una cruïlla que està regulada per semàfors i on i ha a més a més un “stop”. Malgrat l’espectacularitat de l’incendi, els ocupants del vehicle, tipus furgoneta, han pogut sortir ells sols del vehicle i no hi ha hagut persones ferides. Els Bombers de la Generalitat hi han enviat dues dotacions, i han actuat durant una mitja hora. Del cotxe, d’un color blavós, n’ha quedat poc i res aprofitable. Els estralls es poden apreciar millor a la part davantera, la del motor, amb la capota desapareguda, vidres trencats i rodes socarrimades.

Un cotxe, calcinat a Terrassa/Cristóbal Castro
Un cotxe, calcinat a Terrassa/Cristóbal Castro

Crema una màquina en una pastisseria

Apagar el foc del cotxe que es cremava a l’avinguda del Vallès no ha estat l’única actuació dels Bombers aquesta tarda-vespre a la ciutat de Terrassa. A les 20.46 han rebut l’avís d’un incendi en un immoble situat a la carretera de Rellinars, 50. Sembla que s’ha cremat una màquina d’una pastisseria. En aquest cas, tampoc s’han registrat ferits. Els Bombers hi han enviat fins a un total de quatre dotacions. A sobre de l’establiment no hi ha cap pis.

I poc abans de les vuit de la tarda, s’han desplaçat fins a l’avinguda del Vallès/carrer d’Alemanya per la presència d’un rusc d’abelles.

Nou comentari