MónTerrassa
Un cotxe acaba cap per avall en una topada múltiple a Terrassa

Accident de trànsit múltiple amb un cotxe cap per avall aquest diumenge al vespre a Terrassa. El 112 va rebre una trucada aquest diumenge pocs minuts abans de les vuit del vespre informant que hi havia hagut una forta topada a la carretera Matadepera, a l’alçada del carrer Miquel i Pere Costa. Fins a tres vehicles s’havien vist involucrats en l’accident, i un dels turismes havia quedat bolcat. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va desplaçar-se fins allà i va comprovar que tot i l’espectacularitat, dins del turisme cap per avall no hi havien quedat persones atrapades. Per sort, ningú va resultar ferit de gravetat. Els agents policials van realitzar les tasques de regulació del trànsit mentre el SEM atenia els ferits in situ. En les proves d’alcoholèmia als conductors implicats en l’accident, un d’ells va donar positiu, amb uns resultats de 0,67 mg/l i 0’63 mg/l, i se li van obrir les diligències pertinents.

Soroll, alcohol i música a tot drap

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar sis persones per fer botellot aquest dissabte. Una patrulla de policia va observar, cap a les 3:12h de la matinada, el conductor d’una motocicleta que circulava de forma erràtica pel carrer de Provença de Terrassa i es dirigia cap a un grup de persones que es trobaven fent molt soroll i consumint begudes alcohòliques a la via pública. Tot seguit, els agents van apropar-se fins on estava situat el grup de persones i van interposar sis denúncies per consum d’alcohol a la via pública i dues més a dues persones que duien a sobre una navalla. A més, van realitzar la prova d’alcoholèmia al motorista, que va donar positiu amb taxes de 0,46 mg/l i 0,40 mg/l, quedant d’aquesta manera denunciat.

També va quedar denunciat per pertrobar el descans dels veïns el responsable d’un local ubicat al carrer Sant Leopold, amb el carrer Sant Valentí, a Terrassa. Va ser un veí qui va alertar els serveis d’emergència aquest dissabte, cap a dos quarts de dotze de la mitjanit que se sentia molt soroll procedent de l’interior de l’establiment. En arribar al lloc, els agents van comprovar que hi havia música molt forta i que a més, a l’interior semblava haver-hi molta gent. Els agents van identificar la responsable i van interposar-li denúncia corresponent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa