MónTerrassa
Un cotxe bolcat amb un ferit en un accident a la carretera de Martorell
  • CA

Accident de trànsit amb una persona ferida a la carretera de Martorell. L’incident va tenir lloc aquest dissabte, dia 12 de febrer, cap a tres quarts de cinc de la tarda. Els serveis d’emergència van rebre l’avís que una topada entre dos vehicles impedia la circulació en tots dos sentits, Terrassa i Martorell. Dues dotacions de Bombers, Mossos d’Esquadra i SEM van desplaçar-se fins al lloc. En concret, al punt quilomètric 11, molt a prop de Can Solà i el restaurant Quatre Vents.

Segons ha pogut confirmar Món Terrassa la col·lisió hauria estat entre un turisme i una furgoneta. Per causes que es desconeixen, el cotxe hauria perdut el control i hauria topat amb la furgoneta. Com a conseqüència del fort impacte, el vehicle hauria quedat bolcat. El conductor del cotxe ha hagut de ser atès in situ pels serveis mèdics, i ha acabat sent traslladat amb ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa amb ferides de caràcter lleu. L’ocupant de la furgoneta no ha necessitat atenció mèdica.

Bombers han estat treballant prop d’una hora en aquest accident, primer per poder excarcerar la víctima i després per les dificultats de poder tornar a redreçar el vehicle i treure’l del mig de la via. Mossos d’Esquadra s’ha ocupat de la regulació del trànsit. La topada ha provocat llargues retencions, cues quilomètriques en ambdós sentits de la marxa.

Un punt negre

Malauradament, cada dos per tres hi ha accidents a la carretera C-243c, tanmateix, el punt quilomètric 11 i 12 és un dels trams més perillosos per la seva orografia -una recta llarga i després un reguitzell de corbes tancades-, que empeny a córrer més del que s’hauria i on molts vehicles acaben tombats cap per avall. És considerat, un dels punts negres de la carretera. A més, per les seves característiques en moments d’accidents és impossible donar pas alternatiu i es forma un embut de dimensions considerables, com el que va passar aquest dissabte.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Victor a febrer 13, 2022 | 20:32
    Victor febrer 13, 2022 | 20:32
    Aquesta situació es repeteix cada vegada que plou... Mes que fer recaure la culpa sobre la carretera o la velocitat dels conductors, podriem replantejar-nos, la habilitat dels conductors o manca de manteniment dels vehicles. Fa 40 anys circulo per aquesta carretera i si estas pel que has de estar, els accidents es poden evitar. Cada vegada que han asfaltat, ha guanyat amplada, han millorat la qualitat de l'asfalt, ja no es pot adelantar, han reduit la velocitat..... No crec que suigui problema de la carretera sincerament. Per evitar els embussos en cas d'accident, el que han de fer es desbloquejar el antic camí d'Ullastrell que va en paral·lel a la carretera Martorell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa