MónTerrassa
Un cotxe bolca i crema de matinada a Terrassa
  • CA

Un cotxe ha bolcat aquesta matinada a la carretera d’accés a l’Hospital de Terrassa, i després de bolcar, el vehicle s’ha incendiat. L’accident ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons han exposat a Món Terrassa, no hi hagut ni persones atrapades ni persones ferides.

Els fets han tingut lloc quan passaven cinc minuts de les dues en punt de la matinada d’aquest dissabte, dia 7 de gener. Segons expliquen els Bombers de la Generalitat, un vehicle circulava per la carretera prop de l’hospital quan ha bolcat i posteriorment ha cremat. En rebre l’avís, han activat una dotació que s’ha dirigit ràpidament fins al lloc indicat.

En arribat, han comprovat que el cotxe cremava per la part del motor, però apunten que no hi havia ni atrapats ni ferits. Així doncs, han dut a terme les tasques per apagar les flames, i una estona més tard, han donat per finalitzat el servei.

Un altre cotxe crema de matinada a la B-40 a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també han actuat aquesta matinada a la B-40 a Terrassa per un vehicle que ha cremat completament. Segons els Bombers, els fets han tingut lloc a un quart de sis en una rotonda. En rebre l’avís, una dotació s’ha dirigit fins al lloc ràpidament, i en arribar, han comprovat que el conductor, un home veí de Matadepera, havia sortit il·lès.

Un ferit en caure a l’interior d’unes obres a Terrassa

Un home va resultar ferit en caure a l’interior d’un edifici en obres al barri de Ca n’Aurell, ahir dijous a la nit, la nit de Reis. L’incident va mobilitzar els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) i els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, l’home -de 61 anys- presentava una possible fractura de tíbia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa