MónTerrassa
VÍDEO Contenidors en flames a Terrassa
  • CA

Que es cremin contenidors ara ja gairebé no sorprèn ningú perquè la situació es repeteix, especialment en les nits dels cap de setmana i dels dies festius, quan menys gent hi ha pel carrer i més costa detectar qui ha estat l’autor del foc en el cas que siguin intencionats. La pèrdua de containers significa uns costos afegits per a la comunitat, perquè s’han de reposar, i obliga els Bombers de la Generalitat a fer acte de presència, i perquè durant un temps hi ha espais on no es poden deixar les deixalles, a més de la necessitat d’una neteja. Ens han fet arribar un vídeo on es veu tot un conjunt de containers en flames.

Els fets es van produir diumenge, 24 d’octubre, i va caldre una dotació dels Bombers per extingir-lo, que va treballar-hi aproximadament mitja hora. Tres recipients de recollida selectiva van quedar totalment calcinats, tot i que, malgrat l’espectacularitat, cap persona va resultar ferida. El lloc, un de força cèntric, l’avinguda de Josep Tarradellas, a tocar de la plaça de les Magnòlies, al barri de Can Boada del Casc Antic de Terrassa. Va ser un veí el que cap a tres quarts de cinc de la matinada va veure el foc a prop de casa seva i va avisar els serveis d’emergències.

La situació és especialment greu aquest mes d’octubre, on la plaga de contenidors cremats sembla no tenir aturador. Se n’han calcinat a diversos indrets de la ciutat, a Can Boada Casc Antic -però al carrer del General Moragues -un de plàstic i l’altre d’orgànica-, al passeig del 22 de juliol, on les flames en cremaven dos més i un cotxe. El dia 8, va tornar a ser una matinada complicada, i van cremar fins a set contenidors i quatre vehicles. Aquest cop, al carrer de l’Ancianitat, al barri de Poble Nou-Zona Esportiva, a la carretera de Rellinars i al carrer de Monturiol, al barri de Sant Pere.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa