MónTerrassa
Condueix ebri, té un accident i marxa del lloc deixant el cotxe al mig del carrer
  • CA

A les 4h d’aquest diumenge, dia 4 de juny, una víctima d’un accident de circulació a la confluència de l’avinguda de l’Abat Marcet amb el carrer dels Jocs Olímpics, va contactar amb la Policia Municipal de Terrassa per sol·licitar ajut. Dues dotacions es van dirigir al lloc, on eren el requeridor i un testimoni dels fets, que van informar que el responsable de l’accident havia marxat del lloc deixant el seu vehicle al mig de la calçada i sense facilitar cap dada.

Una vegada van facilitar la descripció física del conductor, una altra patrulla va fer una batuda per la zona i el va poder localitzar. Els agents van comprovar que el conductor presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol i el van instar a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia, en les quals va donar taxes de 0,64 mg/l i 0,58mg/l.

Segons els testimonis, l’accident es va produir quan el primer conductor va aturar la marxa del vehicle davant un semàfor en vermell i va rebre l’impacte, en la part posterior, d’un altre vehicle. Es van iniciar diligències contra aquesta persona per estar implicat en un delicte contra la seguretat del trànsit i el vehicle va quedar immobilitzat al Dipòsit Municipal. Pel que fa al conductor ferit per l’impacte, que tal com estableix la normativa també va ser sotmès a les proves d’alcoholèmia amb resultat negatiu, va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa