MónTerrassa
Un conductor ferit després d’una baralla amb vianants
  • CA
x
El carrer Doctor Calsina amb el carrer del Consell de Cent | GM

Aquest dimecres, a les 20.15 h, la Sala del 092 va rebre la trucada d’un ciutadà que informava d’una baralla al carrer del Doctor Calsina, a l’alçada del carrer del Consell de Cent. Dos vehicles patrulla de la Policia Municipal van informar que es tractava d’una discussió de trànsit que havia derivat en baralla i que un comandament de la Policia Municipal fora de servei, que havia estat testimoni dels fets, havia actuat per separar els implicats i estava calmant al presumpte agressor, que era un dels conductors. Sembla que la discussió es va iniciar quan una parella creuava pel pas de vianants i el turisme no va aturar la marxa. El conductor va ser recriminat per aquest fet, moment en que va baixar del vehicle i es va iniciar la baralla.

Els agents van observar que el conductor podia estar ebri i li van realitzar la prova de detecció alcohòlica en aire expirat en un etilòmetre portàtil, donant un resultat positiu de 0,61 mg/l. Seguidament, el van traslladar a Prefectura per fer les proves de detecció alcohòlica i estupefaents, en les que va donar positiu al control de cocaïna i de THC. En consultar les seves dades a la DGT, els agents van comprovar que el conductor tenia retirat el permís de conducció. Per tots aquests motius va ser denunciat penalment per un delicte contra la seguretat viària i el seu vehicle immobilitzat.

L’acompanyant que viatjava al vehicle es va mostrar també molt alterat i va haver de ser separat dels altres implicats. Mentre el comandament de la Policia Municipal estava explicant el procediment a seguir als vianants, l’acompanyant del conductor va mostrar una actitud hostil i irrespectuosa vers als agents. Conseqüentment, va ser denunciat administrativament per manca de respecte i desobediència reiterada als agents de l’autoritat. Els vianants van marxar per ser atesos a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa