MónTerrassa
Colpeja diversos cops els cotxes de davant i darrere per desaparcar
  • CA

Per voluntat o per sapastreria, per una de dues, o les dues, un individu va ser denunciat a Terrassa per colpejar de manera reiterada els cotxes que es trobaven aparcats el davant i el darrere. El telèfon d’emergències 112 va rebre un avís aquest divendres, 24 de setembre, cap a un quart de nou del vespre, informant que s’havia produït un accident de trànsit amb fins a quatre vehicles implicats. Havia estat al carrer Mare de Déu de les Neus, amb Sant Damià, al barri de Ca n’Anglada de Terrassa.

Fins al lloc s’hi va desplaçar una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que va comprovar com el vehicle causant de tal desastre havia acabat ocupant completament la calçada i destrossat. I és que el conductor s’havia trobat encaixat entre dos turismes i s’havia dedicat a colpejar, diverses vegades, davant i darrere, per intentar-ne sortir. Els agents van demanar la documentació al conductor i va ser així com van veure que no havia obtingut mai el carnet de conduir, motiu pel qual va quedar investigat com un delicte contra la seguretat del trànsit. També arran d’aquest accident, van descobrir que un altre dels vehicles implicats no tenia l’assegurança obligatòria i circulava sense la ITV en vigor, motius pels quals el conductor també va ser denunciat.

Cremen tres vehicles en una nau

D’altra banda, el telèfon 112 va informar els serveis d’emergència aquest diumenge, cap a dos quarts de dotze de la mitjanit, que s’havia produít un incendi a l’interior d’una nau situada a la carretera de Montcada, amb l’avinguda de Madrid. Fins al lloc van acudir una dotació de la Policia Municipal i tres dotacions de Bombers. Allà van comprovar que el foc s’havia originat en un vehicle ubicat a l’interior d’una empresa i que s’havien cremat tres vehicles. Els Bombers van apagar el foc mentre els agents van realitzar l’acta de danys i l’acta d’incendi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa