MónTerrassa
Condemnat a 2 anys de presó per abusar sexualment d’una menor de 17

El Jutjat Penal 2 de Manresa ha condemnat un home per abusar sexualment d’una menor a Sant Fruitós de Bages. Els fets van tenir lloc l’any 2015, quan la jove tenia 17 anys, i es van repetir en diverses ocasions. Segons l’escrit del fiscal, l’acusat que, per motius econòmics, convivia amb la menor i la seva mare -amb qui li unia una amistat-, aprofitava l’absència de la dona per abusar sexualment de la noia. El ministeri fiscal assegura que l’home tocava el pit i el cul de la jove, i li posava les seves mans a sobre dels seus genitals. Aquest dilluns s’ha celebrat la vista de conformitat en què l’home ha reconegut els fets. La jutgessa l’ha condemnat a una pena de presó de dos anys, a més de la prohibició d’apropar-se a la víctima durant tres anys. A més, haurà d’indemnitzar la menor amb la quantitat de 2.500 euros. L’home evitarà entrar a la presó perquè no té antecedents penals.

L’escrit del fiscal apunta que l’home, veí de Terrassa, hauria abusat sexualment de la jove, com a mínim, en cinc ocasions. El primer cop va ser a principis del 2015, quan l’home encara no convivia amb la víctima i la seva mare. Segons l’escrit del ministeri, l’acusat hauria aprofitat una nit en què van compartir habitació per tocar-li el pit per sota de la roba, i el cul per sobre la roba, refregant-s’hi “malgrat els continuats precs de la jove perquè s’aturés”, i fins que l’home va acabar masturbant-se i cridant de plaer davant de la menor.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Consol a novembre 28, 2016 | 15:04
  Consol novembre 28, 2016 | 15:04
  No m'ho puc creure, quina vergonya de justícia! Potser caldrà que l'abús sigui de filles de polítics i jutges perquè canviïn les coses. Aquest tipus de justícia també és un menyspreu institucional.
 2. Icona del comentari de: justícia a la espanyola a novembre 29, 2016 | 08:39
  justícia a la espanyola novembre 29, 2016 | 08:39
  Es nota que no era la filla del jutge, o que no va cremar una foto del rei d'espanya, aleshores sí que li hauria caigut el pèl de veritat
 3. Icona del comentari de: marcelramon a novembre 29, 2016 | 09:07
  marcelramon novembre 29, 2016 | 09:07
  NO als abusos de cap mena,...NO a les homes i dones Inquisidores,....amb les circunstancies del cas, totalment d'acord amb la justicia.

Nou comentari

Comparteix