MónTerrassa
Comunicat de la Comissió 8 de març sobre un cas de racisme
  • CA

La Comissió 8 de març vol manifestar el seu rebuig i la seva indignació davant l’agressió masclista, racista i classista que ahir van perpetrar dos individus contra una terrassenca mentre realitzava tasques de condicionament de l’Hort Urbà de Torressana.

Tal com apunten testimonis presencials i les notícies aparegudes en premsa, dos individus van insultar-la i colpejar-la, amb el resultat de diferents lesions, entre elles un os trencat i contusions a tot el cos. Des d’aquí condemnem l’actuació d’aquests dos individus, la seva actitud obertament masclista, classista, racista i xenòfoba, així com els insults i les amenaces que, de manera reiterada, han proferit contra persones – i especialment dones- d’altres ètnies i orígens.

Lamentem que en una ciutat com la nostra, capdavantera en la lluita a favor de la igualtat, obertament solidària i feminista, es produeixin impunement fets com aquest. Per això, des de la Comissió 8 de març ens solidaritzem amb la dona agredida, amb la seva família i l’entitat a la què pertany, i exigim a les diferents institucions implicades en la defensa dels drets de ciutadania perquè actuïn de manera proporcional a la gravetat dels fets i perquè prenguin les mesures necessàries per garantir que episodis com aquest no tornin a produir-se.

Comissió 8 de març.

Terrassa, 11 de juliol de 2017

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa