MónTerrassa
Comet una infracció, atropella un vianant i impacta amb un fanal

Passades les cinc de la tarda d’ahir, la Policia Municipal va rebre trucades del 112, de Mossos d’Esquadra i de diversos particulars per informar d’un accident que havia tingut lloc al passeig del Vint-i-dos de Juliol amb el carrer de Josep Tarradellas.

Dues unitats policials van acudir al lloc, on una dotació dels Mossos d’Esquadra estava atenent en primera instància al conductor d’un vehicle i a una vianant, amb lesions. Els agents van poder comprovar que el vehicle sinistrat havia impactat contra un fanal de l’enllumenat públic ubicat en aquella cruïlla.

Mentre uns agents van regular i desviar el trànsit per vies adjacents, uns altres van fer tasques de cerca d’informació i de suport al personal sanitari de les ambulàncies. El conductor del turisme va ser finalment traslladat en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa amb ferides greus.

Donades les circumstàncies, va poder ser sotmès a les proves d’alcoholèmia i de drogoaddicció, per la qual cosa es va sol·licitar formalment al centre mèdic la conservació d’una mostra de sang d’aquesta persona per ser analitzada, una vegada el jutjat corresponent doni l’autorització.

El vianant ferit, amb lesions lleus, va declinar ser traslladada a un servei assistencial. Sembla que l’accident es va produir quan el conductor del vehicle, que circulava pel sentit nord de la Rambla d’Ègara, va fer un gir prohibit a l’esquerra, a la confluència del carrer de Josep Tarradellas amb el passeig de Vint-i-dos de Juliol, va perdre el control del vehicle, va col·lidir contra un fanal i, de retruc, va colpejar un vianant.

El trànsit es va restablir una hora més tard i el vehicle sinistrat va ser retirat de la via. També va ser necessària la intervenció del servei del SECE, que va tallar el fanal afectat per l’impacte, i d’una brigada d’Eco-Equip, que va netejar la zona de restes de vidres, plàstics i líquids despresos del vehicle.

Nou comentari

Comparteix