MónTerrassa
Col·lideix amb una bicicleta i es dona a la fuga
  • CA

Divendres van tenir lloc diversos accidents amb ferits. A les 12.05 h, al passeig de les Lletres, a l’alçada de la plaça de la Bicicleta, van col·lidir una bicicleta i un turisme, que es va donar a la fuga. Una ambulància va atendre al ciclista, que va resultar ferit. A les 13.15 h, dos vehicles van topar a l’avinguda de Santa Eulàlia, amb el carrer del Segura. Una ambulància va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa a dos menors ferits lleus.

A les 21.30 h, al carrer de Solsona amb el carrer d’Olot, un motorista va caure de forma fortuïta i va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per ser atès. A les 22.40 h, al carrer de Valencia, a l’alçada del carrer de Núria, una persona va ser atropellada. Una ambulància la va atendre i la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Dissabte, a les 5.40 h, al passeig del Vint-i-dos de Juliol, amb el carrer de Sant Crispí, una conductora va perdre el control del seu vehicle i va col·lidir amb diversos vehicles estacionats. La conductora va ser traslladada a l’Hospital de Terrassa. Diumenge, a les 15 h, al carrer del Doctor Ferran, amb el carrer de Manresa, dos vehicles van col·lidir i dos passatgers van ser traslladats a l’Hospital de Terrassa. La grua municipal va retirar de la via una furgoneta mal estacionada que dificultava la visibilitat a la cruïlla, possible causa de l’accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa