MónTerrassa
Col·lapse als accessos de l’Hospital de Terrassa
  • CA

En aquests últims dies s’estan patint col·lapses als accessos a l’Hospital de Terrassa. Fins al punt que aquest divendres, 24 de desembre, la Policia Municipal de Terrassa ha demanat a la ciutadania que s’eviti, en la mesura del possible, desplaçar-se fins al centre sanitari en vehicle privat. Aquestes aglomeracions s’estan produint a causa del nou punt de vacunació obert al CST, on desenes de persones -sobretot canalla- esperen el seu torn per rebre una dosis del vaccí contra la Covid.

Aquesta recomanació feta des del cos policial es realitza, especialment, per facilitar la circulació dels vehicles d’emergència al centre sanitari. I és que l’entrada des de la carretera està patint llargues cues, el que està influint en l’accés de les ambulàncies a urgències i també dels diferents autobusos -urbans i també comarcals- que hi donen servei. El problema rau en què molts usuaris deixen el cotxe, de manera incívica, en espais que no els corresponen, ja sigui en els espais reservats per als taxistes o a la mateixa calçada. Això fa que els autobusos no puguin passar -perquè l’espai en determinats moments és molt estret- i forma el col·lapse.

Per evitar situacions que poden acabar causant una tragèdia, la Policia Municipal controlarà en els pròxims dies l’accés al recinte sanitari, sobretot en aquelles hores en què es preveuen més aglomeracions. Es demana a la ciutadania utilitzar l’autobús de la Línia 1 direcció Hospital o bé l’autobús LH. I en el cas que això no sigui possible, que s’utilitzi la zona d’aparcament habilitada per deixar els turismes.

Justament, des del comitè d’empresa del Consorci Sanitari de Terrassa s’alertava del perill que suposava no tenir una entrada a part i d’ús exclusiu per als vehicles d’emergència. És una de les reivindicacions que han posat sobre la taula de la nova direcció i que esperen que es pugui trobar una solució de manera urgent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa