MónTerrassa
Circulen amb patinets elèctrics per la vorera i volen fugir de la policia
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar dos individus que circulaven per la vorera en dos patinets elèctrics al barri de Can Parellada de Terrassa ahir al vespre. Les dues persones van voler fugir de la policia, però els agents els van aturar i van quedar denunciats. A més a més, un duia un ganivet de cuina a sobre.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de nou del vespre (a les 20:30h) d’ahir dijous 17 de novembre pels volts del carrer d’Itàlia. Una dotació de la Policia Municipal que patrullava per la zona va observar com dues persones estaven circulant per sobre la vorera en dos vehicles de mobilitat personal (VMP). La policia va procedir a identificar-los, i va ser en aquest moment quan ambdós individus van intentar fugir corrent.

Tot i així, els agents els van aturar i els van denunciar. Durant la intervenció policial, els dos intervinguts van mostrar un “comportament desafiant” vers els agents, segons apunta la Policia Municipal, motiu pel qual un dels dos va ser denunciat. No només això, sinó que un dels identificats també va ser denunciat per dur a sobre un ganivet de cuina.

Un altre vehicle va intentar fugir de la policia després d’una topada

Aquest no és el primer cop en aquesta setmana que individus intenten fugir de la policia. Aquest passat dimecres 16 de novembre al vespre, un vehicle va escapar-se després de topar contra un altre vehicle que es trobava estacionat a la carretera de Matadepera. El 112 va informar de la topada i que el causant dels fets havia fugit.

Agents de la Policia Municipal de Terrassa van fer una recerca per trobar el cotxe en qüestió, i gràcies a una descripció facilitada pel testimoni, van localitzar el vehicle fugit al carrer de Pare Llaurador. La dotació va demanar al conductor que s’identifiqués, però aquest no va fer cas. Així doncs, la Policia Municipal de Terrassa van denunciar-lo per no obeir les indicacions dels agents i per fugir d’un accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa