MónTerrassa
Circula per Terrassa amb una falç de grans dimensions dins del vehicle
  • CA

Una unitat de la Policia Municipal de Terrassa va aturar diumenge, a les 16:27 hores, un vehicle que circulava per l’avinguda de les Glòries Catalanes. En fer les comprovacions pertinents, els agents van veure que el vehicle no es trobava en les condicions requerides per a poder circular i, a més, la ITV estava caducada i desfavorable. Els agents van escorcollar el vehicle i van trobar una falç de grans dimensions, que va ser intervinguda. El vehicle va quedar immobilitzat.

Una patrulla de la Policia Municipal va aturar dilluns, a les 3:25 hores, un ciclomotor que circulava pel carrer de Ramon Llull durant l’horari de mobilitat restringida. En identificar el conductor, els agents van veure que no havia obtingut mai el permís de conduir, fet pel qual van immobilitzar el vehicle i van realitzar l’acta d’investigat i les denuncies corresponents.

Una dotació policial va aturar un vehicle la matinada de dissabte, a les 00.24h, que va cometre una infracció de trànsit quan circulava per l’avinguda d’Abat Marcet. En aturar-lo, els agents van observar que el conductor presentava símptomes d’estar sota la influència de begudes alcohòliques i li van realitzar el test que va donar com a resultat 0,44 mg/L d’aire expirat. Una vegada traslladat a Prefectura, el conductor va donar 0,42 i 0,41 mg/L d’aire expirat en les dues proves evidencials que se li van fer. El seu vehicle que va ser desimmobilitzat en presentar-se un conductor habilitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa