MónTerrassa
Circula amb patinet per Terrassa amb 15 paperines de droga
  • CA

Circulava per Terrassa dalt d’un patinet i carregat de paperines de droga. Així se’l va trobar una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa aquest dimecres, 1 de desembre. La dotació es trobava al carrer de Roca i Roca, amb el carrer del Doctor Ferran, al barri de Sant Pere Nord, quan va aturar el conductor d’un patinet elèctric. Primer va procedir a identificar-lo, i amb la seva actitud, que van considerar sospitosa, van procedir a escorcollar-lo. Va ser així com van localitzar-li fins a quinze paperines de cocaïna i un cabdell de marihuana. A més, se li van intervenir diners en efectiu: duia un total de 225 euros fraccionats en bitllets petits. Davant d’aquestes evidències, l’individu va acabar detingut acusat d’un presumpte delicte contra la salut pública.

Un motorista ferit amb un conductor denunciat

D’altra banda, els serveis d’emergència van rebre aquest dimecres, pels volts de les vuit del vespre, una trucada d’un particular que informava que s’havia produït un accident de trànsit. Es trobava al carrer de la Mare de Déu dels Àngels, al barri del Centre de Terrassa. Els implicats eren un turisme i una motocicleta. Explicava que la motocicleta havia quedat atrapada sota el vehicle. Així se la va trobar la dotació de la Policia Municipal de Terrassa que va desplaçar-se al lloc dels fets. Allà, van comprovar que el conductor de la motocicleta havia resultat ferit lleu, motiu pel qual es va decidir activar el SEM.

En procedir a la identificació dels dos conductors implicats, els agents van descobrir que el turisme no tenia l’assegurança obligatòria de vehicles. Per aquest motiu, es va procedir a immobilitzar el cotxe i es va interposar al propietari la denúncia pertinent. Per la seva banda, el motorista va ser atès pels serveis mèdics i, posteriorment, traslladat amb ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a desembre 03, 2021 | 09:47
    Joan desembre 03, 2021 | 09:47
    Carrer Roca i Roca, a Sant Pere Nord. Quin barri més agradable, acollidor i multicultural ens ha quedat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa