MónTerrassa
Circula contradirecció, veu la policia, abandona el cotxe i fuig corrent

Situació esperpèntica aquest dissabte quan un home va abandonar el cotxe al mig del carrer en veure la Policia de Terrassa. Eren dos quarts de tres de la matinada quan un vehicle va ser clissat circulant en direcció prohibida pel carrer d’Antoni Bros, al barri de Poble Nou-Zona Esportiva. Va ser veure els agents policials i el conductor va decidir fer una cosa ben estúpida: obrir la porta i deixar allà al bell mig del vial el vehicle, mentre ell emprenia la fugida a peu en direcció a l’avinguda de l’Abat Marcet.

Immediatament, els agents van alertar per ràdio a la resta de patrulles amb la descripció de l’autor dels fets. Diverses dotacions van desplegar-se per localitzar-lo. Finalment, va ser observat quan es trobava a la confluència de l’avinguda Abat Marcet amb la carretera de Rellinars, on va ser retingut. Es va procedir a identificar l’infractor i va ser així com es va comprovar que no tenia carnet de conduir i que el vehicle circulava sense assegurança. A més, els agents van notar-li un tuf d’alcohol i per això van procedir a realitzar-li la prova d’alcoholèmia. L’home va donar positiu, amb una taxa de 0,68 mg/l, en la primera prova, i de 0,67 mg/l, en la segona. Davant de totes les evidències, l’individu va ser detingut per conduir sota la influència de les begudes alcohòliques i per no haver obtingut mai el permís de conduir.

Un motorista ferit i denunciat

D’altra banda, divendres al vespre, el telèfon 112 va rebre la trucada d’una ciutadana informant que s’havia produït un accident i que hi havia un motorista que semblava requerir assistència mèdica. Una unitat del SEM i una dotació de la Policia Municipal de Terrassa van ser activades. La col·lisió havia tingut lloc cap a les vuit del vespre a l’avinguda de Jacquard, a l’alçada de la rambla de Sant Nebridi. Hi havia implicats un turisme i una motocicleta.

Un cop allà es va observar que el motorista havia resultat ferit lleu com a conseqüència del fort impacte. També van comprovar que el vehicle de dues rodes no disposava d’assegurança obligatòria ni tampoc havia passat la ITV corresponent. El motorista ferit va ser atès pels serveis mèdics i, finalment, es va decidir traslladar-lo en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Paral·lelament, els agents policials van confeccionar l’informe tècnic d’accident de trànsit i les corresponents denúncies contra el conductor de la moto per no tenir la documentació del vehicle en ordre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa