MónTerrassa
Circula amb la roda rebentada fins que s’estavella contra un panell publicitari
  • CA
Lloc on es va produir l’accident | G.M.

!--akiadsense-->

Poc abans de les 7 del matí d’aquest diumenge, dia 4 de juny, un testimoni va informar a la Policia Municipal de Terrassa que s’havia produït un accident de circulació a la confluència de l’avinguda del Tèxtil amb el carrer de Colom, i que seria necessària una ambulància, per atendre al conductor, que es trobava ferit després d’haver impactat tot sol contra un panell publicitari.

El testimoni, un agent fora de servei de la Policia Local de Sabadell, els va informar que, mentre circulava per l’autopista C-58 en direcció a Terrassa, va veure un turisme que circulava amb una roda rebentada i fent maniobres insegures que podrien posar en perill la resta de la circulació. Alertat per la situació, el va seguir per captar la seva atenció amb senyals acústics i lluminosos i aconseguir que aturés la marxa, sense èxit. L’infractor va seguir el seu trajecte per l’avinguda del Tèxtil fins a impactar contra un panell publicitari.

Davant les mostres d’haver consumit alcohol del conductor, els agents el van sotmetre a les proves d’alcoholèmia en un etilòmetre estimatiu, en el que va donar una taxa de 0,64 mg/l. El ferit va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per ser atès de lesions lleus. Un agent va acudir al centre mèdic per sotmetre novament al conductor a les mateixes proves en un etilòmetre de precisió, donant resultats de 0,59 mg/l i 0,54 mg/l, respectivament. Atesos els resultats, es van instruir diligències penals contra aquesta persona per conduir un vehicle de motor sota la influència de l’alcohol.

A causa de l’impacte, la calçada va quedar plena de vidres, raó per la que es va avisar al servei municipal per netejar-la. Mentrestant, els agents van abalisar la zona afectada amb cinta per preservar la seguretat dels vianants. El vehicle implicat a l’accident va ser retirat de la via per una grua particular.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: C.F. a juny 06, 2017 | 13:12
    C.F. juny 06, 2017 | 13:12
    Llàstima no s'estampés definitivament, ja ho lamentarem quan a la pròxima s'endugui algú per davant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa