MónTerrassa
Cinc ferits, dos menors, en un incendi en un habitatge de Sant Pere Nord
  • CA

Passades les 18.30h de divendres, diverses trucades de particulars i del 112 van sol·licitar la intervenció de la Policia Municipal en un incendi a un pis del carrer de Tarragona, a l’alçada del carrer de Manresa. Dues unitats policials van acudir al lloc, on hi havia efectius dels Mossos d’Esquadra, dues ambulàncies i tres efectius dels Bombers de Terrassa.

Els efectius de Bombers van evacuar l’única persona que encara hi havia a dintre del domicili afectat amb una escala, ja que la resta dels habitants s’havien pogut despenjar des de la balconada. El responsable dels Bombers va aconsellar al veïnat que es confinés en els seus habitatges fins a sufocar l’incendi. El servei sanitari d’una de les ambulàncies va atendre els dos adults i els dos fills. Els dos primers, juntament amb una altra veïna de l’immoble, van ser traslladats a l’Hospital de Terrassa per inhalació de fum.

Els Bombers van trigar una hora i mitja en extingir el foc, que s’havia originat en una de les habitacions, que va quedar totalment calcinada. L’estructura de l’edifici, però, no va resultar afectada. La Policia Municipal va tallar el trànsit de vehicles i de persones a la zona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa