MónTerrassa
Cinc detinguts a Terrassa per furtar en botigues d’alimentació
  • CA
Mercaderia confiscada als autors dels furts a botigues d'alimentació
Mercaderia confiscada als autors dels furts a botigues d’alimentació | Mossos

!--akiadsense-->

Agents de la Seguretat Ciutadana de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa van detenir el 16 de març quatre persones, dos homes i dues dones, d’entre 18 i 47 anys, tots quatre de nacionalitat romanesa i veïns de Terrassa, com a presumptes autors de diversos delictes de furt i receptació. En la mateixa investigació també van detenir un home, de 42 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Terrassa, com a presumpte autor d’un delicte de receptació.

El grup de delinqüència urbana de la comissaria de Mossos de Terrassa va rebre l’avís que en una empresa de lloguer de trasters de la mateixa població s’hi guardaven objectes sostrets. Un cop al lloc, van veure com un home obria un dels trasters i portava un carretó carregat amb bosses. Quan els agents es van apropar van comprovar que a l’interior del traster s’emmagatzemaven nombroses bosses plenes de productes de menjar i roba. Els mossos van preguntar a l’home per la procedència dels productes i ell va reconèixer que eren robats.

Durant l’actuació, dues dones i dos homes van entrar en un altre traster i, en veure presència policial, van intentar fugir corrents. Ràpidament, els agents, que van veure la maniobra, els van seguir fins a aturar-los just quan intentaven pujar al seu vehicle. En l’escorcoll del vehicle van localitzar quatre bosses plenes de productes d’una coneguda cadena de supermercats i una clau amagada sota d’un dels seients que obria un dels trasters.

Els agents van comprovar que a l’interior d’aquest traster guardaven diverses bosses amb productes d’alimentació i roba. A banda, els arrestats duien un ganxo que utilitzaven per trencar sistemes d’alarma, una bossa folrada per inhibir els sistemes d’alarma i diners en efectiu.

Als cinc detinguts se’ls acusa d’un delicte de receptació i quatre d’elles també d’un delicte de furt. Els detinguts han passat avui a disposició judicial davant del jutjat de guàrdia de Terrassa i el jutge ha decretat llibertat amb càrrecs. Els agents van recuperar 1.866 productes sostrets: 242 rajoles de xocolata, 198 paquets de cafè, 1025 bosses de diversos fruïts secs, 247 tubs de pasta dentífrica, 129 peces de roba de marques conegudes, 20 sabatilles esportives i 5 sabates.

Material requisat als autors dels furts
Material requisat als autors dels furts | Mossos

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa