MónTerrassa
Cinc conductors denunciats en controls d’alcoholèmia a Terrassa
  • CA

Dimecres, a les 20 h, es va rebre a la Sala del 092 una trucada d’un ciutadà que informava que s’havia produït una col·lisió a la carretera de Rellinars, a l’alçada de l’avinguda de l’Abat Marcet. Un vehicle patrulla de la Policia Municipal hi va fer acte de presència i va confirmar que no hi havia ferits. Els agents van realitzar una inspecció ocular i l’informe tècnic d’accident. També es va observar que un dels conductors estava ebri, raó per la que va ser traslladat a la Prefectura on se li van realitzar les proves de detecció alcohòlica en aire expirat, donant un resultat positiu de 0.36 mg/l.

El conductor va ser denunciat administrativament i el seu vehicle immobilitzat mitjançant la grua d’Egarvia.

A les 23.55 h, la Policia Municipal va efectuar un control estàtic d’alcoholèmia al carrer d’Arquímedes, a l’alçada del de Watt. En control, que va durar dues hores, van ser denunciats per alcoholèmia positiva dos conductors.

El primer va donar un resultat positiu de 0.40 mg/l i el segon de 0.30 mg/l en aire expirat. Els seus vehicles van quedar immobilitzats al lloc mecànicament. A un dels conductors se li va trobar amagat sota el seient una bossa de, presumptament, marihuana. Per aquest motiu, se li va redactar una acta de decomís i denúncia. A la mateixa hora, un vehicle patrulla de la Policia Municipal, que circulava pel carrer de Prat de la Riba, va aturar a un vehicle que els va fer sospitar.

Els agents van observar que el conductor presentava símptomes de conduir sota els efectes de begudes alcohòliques. El van traslladar al control estàtic que s’estava realitzant a Ca N’Aurell per a les proves d’alcoholèmia, on va donar un resultat positiu de 0.50 mg/l. Va ser denunciat administrativament i el seu vehicle immobilitzat. A les 4.25 h d’aquesta matinada, un vehicle patrulla ha aturat un vehicle al carrer de Colom, a l’alçada de la plaça de la Tecnologia. S’ha identificat al conductor i en la consulta a la base de dades de la DGT s’ha detectat que li constava una retirada en vigor del permís de conducció per un Jutjat Penal de Terrassa.

Els agents han traslladat a aquesta persona a la Prefectura i li han realitzat les proves de detecció alcohòlica, on ha donat un resultat positiu de 0.44 mg/l en aire expirat. Per tot això ha estat denunciat penalment, administrativament i el seu vehicle immobilitzat mecànicament a la via pública.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa