MónTerrassa
Un ciclista i un patinador, ferits en accidents de trànsit a Terrassa
  • CA

Aquest dimarts, 26 d’octubre, es van produir dos accidents de trànsit a Terrassa, en els quals van resultar ferits un ciclista i un patinador. El primer incident, va tenir lloc poc abans de dos quarts de vuit del matí. L’avís es va rebre al telèfon d’emergències 112, informant que hi havia un turisme i un patinet elèctric implicats, i que aquest darrer, havia sortit malparat. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va desplaçar-se fins al lloc de la topada, a la carretera de Matadepera, a l’alçada de la plaça de l’Aigua, una de les rotondes on més accidents hi sol haver. Allà s’hi van trobar els implicats. La conductora del vehicle de mobilitat personal (VPM) presentava lesions per culpa de la caiguda i per això va ser requerida una ambulància. Els serveis mèdics la van atendre i van decidir traslladar-la amb ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

D’altra banda, ja cap més cap al vespre, el telèfon 112 va rebre un nou avís d’un accident. Aquest cop, els implicats eren un turisme i una bicicleta. Eren prop de les vuit del vespre, i la col·lisió es va produir al carrer dels Jocs Olímpics, a la cruïlla amb el carrer dels Voluntaris, al barri de Poble Nou-Zona Esportiva de Terrassa. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa i una ambulància del SEM van acudir al lloc dels fets. Allà, van poder comprovar com el ciclista havia resultat ferit. La víctima, un home, va ser atesa pels serveis mèdics, els quals finalment van traslladar-lo a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. Els agents policials van realitzar l’informe tècnic d’accident.

No van ser els únics accidents de trànsit que van tenir lloc aquest dimarts. La Policia Municipal en va atendre dos més, un dels quals va acabar amb un motorista ferit. En pots llegir més informació clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa