MónTerrassa
Un ciclista ferit en un accident de trànsit a Terrassa
  • CA

Un ciclista va resultar ferit en un accident de trànsit ahir a primera hora del matí a la ciutat de Terrassa. Aquest estava circulant amb la bicicleta tranquil·lament quan de sobte va col·lidir contra un turisme, resultant ferit degut a l’impacte contra el cotxe.

Els fets van tenir lloc a la carretera de Matadepera, a l’alçada amb el carrer de Bartrina a les 7:53h del matí. El 112 va informar de l’accident de trànsit, explicant que hi havia un turisme i una bicicleta implicada. En rebre l’avís de la col·lisió, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc de l’accident ràpidament.

En arribar, els agents policials van comprovar que el conductor de la bicicleta havia resultat ferit degut a l’impacte contra el cotxe i van avisar al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per tal d’atendre al ciclista. Degut a aquest fet, els agents van tallar el trànsit de la zona, i el SEM va poder atendre i assistir al ferit amb més tranquil·litat. Finalment, el ciclista va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i la policia va dur a terme les tasques necessàries per reprendre la circulació a la zona.

Més successos

Un motorista ferit en una col·lisió amb un altre motorista

L’accident del ciclista no va ser l’únic ahir a Terrassa. Un motorista també va resultar ferit en un accident de trànsit ahir a la nit amb una altra motocicleta quan els dos vehicles van col·lisionar. Els fets van tenir lloc al carrer de Colom, a l’alçada amb l’avinguda del Tèxtil, a les 21:04h.

Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va observar l’accident, on van veure xocar dues motocicletes. Els agents van veure que un dels conductors havia resultat ferit degut a l’impacte i van avisar al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Aquests van atendre el motorista i va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa