MónTerrassa
CCOO condemna el crim masclista de Terrassa
  • CA

CCOO de Catalunya ha condemnat l’homicidi d’una dona aquest dimecres a Terrassa (Barcelona) per part de la seva parella, que s’ha entregat a la Policia i ha estat detinguda, i ha recordat el seu “ferm compromís” per eradicar la violència masclista.

En el comunicat, ha mostrat “indignació i preocupació” per l’homicidi i ha rebutjat la violència que s’exerceix contra les dones pel mer fet de ser dones, i ha expressat a més el condol a la família.

El sindicat se suma a la demanda perquè els poders públics reconeguin com una qüestió d’Estat la lluita pel dret de les dones i per eradicar la violència masclista, i així mateix destaca la seva voluntat de cooperar “en la construcció d’una societat en la qual les dones puguin viure lliures”.

Comunicat Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa

Davant d’aquest nou assassinat d’una dona per violència masclista a la nostra ciutat, la Junta FAVT expressa la més enèrgica condemna i indignació per aquest fet, i la nostra preocupació per la reiteració de tota mena de fets de violència que pateixen les Dones.

Com entitat defensora dels Drets Humans (el més important el Dret a la Vida) exigim a totes les Administracions Públiques l’adopció de millors mesures preventives per garantir els Drets de les Dones i eradicar la violència masclista que s’està convertint, a dia que passa, en un greu problema de la nostra societat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa