MónTerrassa
Cauen trossos d’un balcó d’un segon pis a Torre-sana de Terrassa
  • CA

Part d’un balcó d’un segon pis d’un habitatge al barri de Torre-sana de Terrassa va caure a la via pública ahir al matí. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa no va provocar danys personals.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de deu del matí d’ahir dijous 10 de novembre en un bloc de pisos ubicats al parc de Guernica. Es van desprendre trossos d’un balcó d’un segon pis, situat a aproximadament uns 10 metres d’alçada. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís concretament a les 9:33h i van activar dues dotacions -amb l’autoescala- que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

En arribar, van comprovar que, efectivament, havien caigut trossos del balcó a la via pública. Així doncs, van utilitzar l’autoescala per arribar fins al balcó en qüestió i van dur a terme tasques per avaluar-ne l’estat i que no hi hagués més perill. Informen que no hi ha hagut danys personals.

Rescaten un conductor inconscient a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar aquest dimecres a Terrassa per un conductor indisposat a l’autopista C-58. Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de dues del matí, concretament al punt quilomètric 23 de la C-48 en direcció Manresa. El conductor havia quedat inconscient al volant i estava aturat a una banda del voral de la via.

Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i el SEM es van dirigir fins al lloc i van comprovar que, efectivament, hi havia una furgoneta aturada al voral i un home a dins. No es tractava de cap accident de trànsit, i l’home no estava ferit, però sí que estava inconscient.

Així doncs, els Bombers van dur a terme les tasques per fer una extracció d’urgències del conductor. Un cop fora del vehicle, l’home va recuperar parcialment la consciència, i posteriorment, el SEM el va traslladar en ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa