MónTerrassa
Cau en perseguir una persona que tirava pedres contra el seu negoci
  • CA

Un home ha resultat ferit en caure després d’una persecució a una persona que llençava pedres contra el seu negoci ahir al barri de Sant Pere Nord de Terrassa. Segons el comercial va explicar a agents de la Policia Municipal de Terrassa, aquest va caure després de sortir corrent per atrapar una persona que li estava tirant pedres. No s’ha interposat cap denúncia per aquests fets.

Els fets van tenir lloc en un comerç, concretament en un basar oriental, ubicat al carrer de Doctor Calsina prop de la plaça del Primer de Maig. El propietari del local estava treballant quan una persona va començar a tirar pedres contra el seu negoci i aquest va sortir corrent a perseguir-la. Durant la persecució, aquest va caure i va resultar ferit amb algunes lesions. Així ho va explicar l’home a una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa que una estona més tard va passar pel lloc. L’home va aprofitar per informar dels fets als agents, però recalquen que no ha interposat cap denúncia.

Un motorista va resultar ferir a Sant Pere Nord a Terrassa

Un motorista va resultar ferit en un xoc amb un turisme el dilluns al matí també al barri de Sant Pere Nord. Els fets van tenir lloc quan faltaven cinc minuts per un quart de dotze del matí (a les 11:10h) a l’avinguda de Béjar, a l’alçada del carrer de Provença. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que feia patrullatge per la zona va veure just el moment en què la motocicleta i el turisme van col·lisionar.

Els agents policials es van apropar i van comprovar que el motorista havia resultat ferit, i van sol·licitar una ambulància dels Serveis d’Emergències Mèdiques. Aquesta, en arribar, va atendre el ferit i posteriorment el va traslladar a l’Hospital de Terrassa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mireia a novembre 23, 2022 | 19:11
    Mireia novembre 23, 2022 | 19:11
    Tirava pedres? No és millor "llençava pedres" ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa