MónTerrassa
Cau un clan familiar que distribuïa droga al Vallès Occidental

Desmantellat un clan familiar que distribuïa substàncies estupefaents al Vallès Occidental. L’operatiu ha tingut lloc aquest mes de març per part d’agents de la Policia Nacional, amb la col·laboració de la policia judicial de la Comissaria Local de Sabadell, i en la qual s’han localitzat diverses plantacions i s’han detingut nou persones. La investigació es va iniciar l’octubre de 2021 després de tenir sospites que hi havia una organització criminal que traficava suposadament amb diferents tipus de droga.

Un cop es va confirmar la seva existència es va posar en marxa l’operatiu d’intervenció. Es van identificar tots els implicats i es van localitzar possibles plantacions de marihuana, així com els domicilis de tot el clan, que tindrien lligams familiars. El macro-operatiu que es va realitzar va contemplar l’entrada, de manera simultània, de 10 registres (nou habitatges i un local). D’aquesta manera es van localitzar tres punts de venda de substàncies estupefaents i cinc plantacions indoor de marihuana.

Una de les plantacions de marihuana localitzades al Vallès | Policia Nacional

El clan es dedicava a les plantacions de cultiu de marihuana i de distribució en petites quantitats de diverses drogues, com cocaïna, haixix o anabolitzants en les localitats de Badia del Vallès, Barberà del Vallès i Montcada i Reixac. En total, es van comissar 1.372 plantes de marihuana i 730 grams de cabdells; 428 grams de ketamina, 106 grams de cocaïna, 30 grams d’haixix, i 200 comprimits d’anabolitzants. A més, es van intervenir vuit armes blanques de grans dimensions, més de 36 mil euros en efectiu i nou rellotges de gamma alta.

Com a resultat de l’operatiu nou persones van quedar detingudes, totes elles de nacionalitat espanyola, acusades d’un presumpte delicte de pertinença a organització criminal, tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. Els detinguts han passat a disposició judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa