MónTerrassa
Cau una branca d’un arbre i danya uns balcons a Sant Llorenç de Terrassa

Una branca d’un arbre s’ha desprès i ha caigut en uns balcons d’uns habitatges al barri de Sant Llorenç de Terrassa. Els balcons s’han vist danyats, tot i que no ha estat greu, segons apunten els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa. L’incident no ha deixat cap persona ferida.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts d’un quart d’onze del matí a la plaça de la Font de la Tartana, al barri de Sant Llorenç. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís i van activar dues dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat. S’hi van dirigir amb una autoescala i un vehicle.

Un cop allà van comprovar que, efectivament, la branca s’havia desprès i havia caigut en uns balcons. Els Bombers van realitzar les tasques per retirar la branca dels balcons i van donar per finalitzat el servei. El despreniment no va provocar cap ferit.

Un contenidor cremat a Sant Pere Nord de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat també van actuar ahir al primera hora del matí per un contenidor cremat al barri de Sant Pere Nord de Terrassa.

El foc ha tingut lloc a un quart de set del matí (a les 6:15h) al carrer de Roig i Ventura, entre el carrer de Doctor Ferran i el carrer de Tarragona, prop de la plaça del Primer de Maig. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís i han activat una dotació que s’ha dirigit fins al lloc indicat ràpidament.

En arribar, han comprovat que l’incendi era positiu i han dut a terme les tasques per apagar les flames i han donat per finalitzat el servei al cap de 20 minuts. Tot i així, el contenidor ha quedat completament calcinat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa