MónTerrassa
Catorze denúncies i dues detencions aquest cap de setmana a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha interposat al llarg d’aquest cap de setmana un total de 14 denúncies per incomplir les restriccions per contenir la Covid-19. Divendres es van interposar vuit denúncies, cinc de les quals van tenir lloc a quatre establiments de restauració, als seus responsables i a un client, en els quals s’estava realitzant servei de taula en horari no permès. Dues denúncies més van ser per incompliment del toc de queda. I una altra persona va ser denunciada, a les 13.24 h, al carrer de Sant Ignasi, per no dur la mascareta posada. Quan els agents van identificar a l’infractor, van comprovar que aquest tenia una ordre de detenció, fet pel qual se’l va detenir i traslladar a les dependències policials.

Pel que fa a dissabte, es van interposar un total de tres denúncies, una d’elles a la persona responsable d’un establiment de restauració que no complia l’aforament permès, i dues més a persones que estaven incomplint el toc de queda.

Diumenge es van interposar tres denúncies. Una es va interposar, a les 23.48 h, a una persona que circulava pel passeig de les Lletres sense causa justificada, que també va quedar denúncia per tinença d’estupefaents quan els agents van comprovar que duia a sobre marihuana i tres pastilles de MDMA. Les altres dues denúncies van ser també per incompliment del toc de queda per part de dues persones que es trobaven, a les 22.35 h, a l’avinguda d’Àngel Sallent, amb el carrer d’Antoninus Pius. Els agents van comprovar que un dels denunciats tenia un requeriment de recerca i detenció, motiu pel qual va quedar detingut i va ser traslladat a prefectura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa