Capçalera de la manifestació
Capçalera de la manifestació | Arnau Alcalà

!--akiadsense-->

A Terrassa, un grup de violents ha llançat objectes contra la línia policial dels Mossos a prop de la comissaria de la Policia Nacional del carrer de Baldric. Un ampli dispositiu ha fet una barrera al Portal Nou. Davant d’aquest bloqueig alguns dels manifestants han començat a llançar pedres i altres objectes, així com artefactes de pirotècnia a la línia d’agents de la Brimo que tenien a escassos metres. Després d’avisar que desistissin de l’actitud, els agents han carregat i han dispersat la concentració. En aquest moment hi ha hagut la primera detenció.

Amb l’actuació dels Mossos, els manifestants s’han dispersat per la zona del Vapor Gran. Des de Terrassa AntiFeixista subratllen que hi ha hagut “grups de persones desconegudes que han provocat la policia”.

Els incidents han seguit a prop del carrer del Portal Nou, on algun contenidor ha quedat calcinat. També s’han produït barricades i algun incendi a la rambla d’Ègara. A partir d’aquí han quedat grupets molt petits de manifestants que han estat perseguits pels agents pels carrers del Centre. Des del SEM informen que almenys ja s’ha atès una persona ferida en les càrregues. La policia ha indicat poc després que havia practicat cinc detencions més també pels aldarulls.

L’alcalde de #Terrassa condemna els “actes vandàlics” que han derivat de la manifestació, i recorda que “la llibertat d’expressió no es defensa d’aquesta manera”.

Un policia dispersant els manifestants
Un policia dispersant els manifestants | Arnau Alcalà

!--akiadsense-->

Moment de les càrregues policials
Moment de les càrregues policials | Arnau Alcalà

!--akiadsense-->

Crema un contenidor a la Rambla
Crema un contenidor a la Rambla | Arnau Alcalà
Un dels detinguts pels Mossos
Un dels detinguts pels Mossos | Arnau Alcalà

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa