MónTerrassa
Can Jofresa celebra la detenció d’un grup de lladres que actuava al barri
  • CA

Des de l’Associació de Veïns de Can Jofresa de Terrassa s’ha celebrat la detenció de diverses persones relacionades amb robatoris que han tingut lloc la darrera setmana al barri. Segons informa l’entitat veïnal, aquest dimarts, la Policia Municipal de Terrassa -amb l’ajuda de la col·laboració dels veïns afectats- han aconseguit arrestar alguns dels autors de furts a l’interior de vehicles estacionats als carrers de Can Jofresa, i s’han pogut recuperar alguns dels objectes sostrets. Aquests actes vanàlics als turismes estaven provocant una sensació d’inseguretat i malestar entre els residents, ja que cada dia un o altre veia com li havien rebentat el vidre i li havien regirat tot l’interior.

Cotxes amb el vidre trencat víctimes d’un robatori | AV Can Jofresa

Des de l’Associació de Veïns expliquen que la detenció dels lladres ha estat possible gràcies al robatori d’un Airpods que es trobaven a l’interior d’un dels turismes vandalitzats. Aquests auriculars tenien incorporat un geolocalitzador. El seu propietari va alertar la Policia Municipal que estava veient a on es trobaven en aquell moment, en concret, al Portal de Sant Roc de Terrassa. D’aquesta manera, els agents, un cop recollida la denúncia i feta la inspecció dels danys, van desplaçar-se fins al lloc que marcava el rastrejador. Fruit d’això, no només van interceptar els Airpods assenyalats sinó també d’altres objectes que havien estat robats i que alguns dels integrants del grup portaven a sobre en el moment de la detenció.

“Esperem que gràcies a aquesta missió executada es vagin trobant les persones vinculades a aquests actes vanàlics, i s’acabi finalment amb els robatoris”, ha manifestat l’entitat veïnal, que ha volgut agraïr la tasca de la Policia Municipal “pel gran treball realitzat, tan ràpids i eficients en la seva intervenció”, han subratllat.

Mapa localitzador dels auriculars robats a Can Jofresa | AV Can Jofresa

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a desembre 09, 2021 | 13:26
    Joan desembre 09, 2021 | 13:26
    Nacionalitat dels lladres de cotxes?
    • Icona del comentari de: Marco a desembre 09, 2021 | 18:21
      Marco desembre 09, 2021 | 18:21
      Bona pregunta
  2. Icona del comentari de: Libertad no libertinaje a desembre 10, 2021 | 08:26
    Libertad no libertinaje desembre 10, 2021 | 08:26
    Luego no nos quejemos cuando partidos de ultra derecha ganen escaños ....libertad no es libertinaje.....cuando se confunde eso con democracia caímos en la putocracia, en este país se necesitan leyes más severas contra estas ratas y si son de afuera expulsión...y si son de aquí medidas más eficaces...nada de hurto pequeño y a los 3 dias fuera.....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa