MónTerrassa
Alarma per la caiguda d’una tanca d’unes obres a la via pública a Terrassa
  • CA

Una tanca d’unes obres en un edifici del barri de Ca n’Aurell de Terrassa va caure a la via pública ahir diumenge a la tarda. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons exposen a Món Terrassa, bloquejava el pas al carrer. Tot i així, no va haver-hi cap persona ferida.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per tres quarts de quatre de la tarda d’ahir diumenge, dia 5 de març, al carrer de Marconi, entre el carrer d’Antoni Torrella i el carrer de Volta. En un primer avís, els Bombers de la Generalitat van rebre una alerta “que havia caigut un tros d’estructura de construcció, un bloc de formigó”. Així doncs, van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc.

En arribar, van comprovar que no es tractava d’un bloc de formigó, sinó d’una tanca que bloquejava el carrer. Segons informen, al lloc també hi estava present la Policia Municipal de Terrassa, que va poder solucionar el servei i retirar la tanca. Els Bombers van comprovar que no hi haguessin ferits i van donar per finalitzat el servei.

Alarma per espurnes en un cablejat a la via pública

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també han estat requerits aquest matí de dilluns per unes espurnes que sortien d’un cablejat a la via pública, al carrer de Galileu, entre la carretera de Martorell i el carrer de Watt, també al barri de Ca n’Aurell. L’avís s’ha rebut prop de dos quarts de set d’aquest matí de dilluns, dia 6 de març, i els Bombers han activat dues dotacions que s’han dirigit fins al lloc indicat. En arribar, la Policia Municipal de Terrassa ja estava present al lloc, informant que no hi havia perill. Així doncs, els Bombers s’han retirat del lloc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa