MónTerrassa
Busquen testimonis d’un atropellament amb fuga i un patinador ferit
  • CA

Una família de Terrassa busca testimonis que puguin ajudar a localitzar el conductor que va provocar un atropellament a Terrassa amb una persona ferida. Els fets van passar aquest dissabte, 2 d’octubre, a l’avinguda del Vallès, més a munt del poliesportiu municipal de Ca n’Anglada, a tocar del pont de l’Amistat. Entre dos i tres quarts d’onze de la nit, aproximadament. La víctima és un noi de 23 anys que anava amb patinet. En el moment de girar a l’esquerra -anava en direcció nord- per agafar Doctor Aymerich i Gilabertó, per entrar dins del barri de Ca n’Anglada, un cotxe que baixava des de l’avinguda en sentit sud va saltar-se el seu semàfor en vermell i el va colpejar amb violència. El jove va quedar estès a terra però el vehicle no es va aturar. Va fugir del lloc sense facilitar cap dada.

Per sort, hi havia tres persones més que van presenciar l’accident. Van ser aquestes qui van alertar la Policia Municipal de Terrassa i el SEM per socórrer el noi. Una patrulla policial i una ambulància es van personar al lloc de l’accident. Els serveis sanitaris van atendre’l, i un cop estabilitzat, el van traslladar a l’Hospital de Terrassa.

Malauradament, els testimonis no van poder agafar la matrícula del cotxe culpable, però sí que en el lloc de l’accident es van trobar dues pistes que poden ajudar a la seva identificació. Per una banda, en la forta topada, al turisme a causa del fort impacte li va caure el para-xocs a l’asfalt. I per l’altra, també li va caure el logotip amb la marca del vehicle, és a dir, la xapa. També va saltar algunes peces del vehicle. Gràcies a això saben que es tracta d’un Seat de color blau.

La Policia Municipal va elaborar l’informe tècnic d’accidents i ha obert una investigació per localitzar el conductor. Tanmateix, des de la família, demanen ajuda a la ciutadania per tal d’ajudar en la seva recerca. Així, es demana que qualsevol persona que fos testimoni de l’atropellament i pugui aportar alguna informació truqui o es dirigeixi a la comissaria de la Policia Municipal de Terrassa. També es pot posar en contacte amb la família de la víctima a través del compte d’Instagram: @white__________versace

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa