MónTerrassa
FOTOS Brutal xoc entre dos vehicles al carrer Pantà de Terrassa
  • CA

Dos vehicles van xocar brutalment al carrer Pantà de Terrassa, ahir a la tarda, causant un accident de trànsit i deixant un dels conductors implicats ferits. El brutal accident va tenir lloc al carrer Pantà, al centre de la ciutat, quan dos vehicles van col·lisionar i un d’ells va acabar bolcat al mig del carrer, ocupant la via i obstaculitzant el trànsit. El conductor en va sortir ferit degut a l’impacte i la bolcada del cotxe.

Un dels cotxes va acabar bolcat, ocupant la via | Cristóbal Castro

Els fets van tenir lloc cap a les 19:00h de la tarda, quan els dos vehicles van xocar a la cantonada del carrer Pantà amb el carrer Montserrat, prop de la Biblioteca Central de Terrassa. El 112 va informar del xoc exactament a les 19:10h de la tarda, i en rebre l’avís de l’accident de trànsit, dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa i dues dotacions de Bombers de la Generalitat es van dirigir ràpidament fins al lloc que els hi havien indicat.

En arribar al carrer Pantà, la Policia Municipal i els Bombers van comprovar que l’accident havia estat entre dos vehicles, i que el xoc havia estat de gran impacte degut a la bolcada del vehicle que ocupava la via. També van adonar-se que un dels conductors dels vehicles implicats en l’accident de trànsit va resultar ferit degut a l’impacte i va requerir un trasllat en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Bombers de la Generalitat posant a lloc el vehicle | Cristóbal Castro

Els agents policials van haver de realitzar tasques de regulació del trànsit, tallant el pas al carrer Pantà, ja que era impossible circular-hi. Mentrestant, els Bombers de la Generalitat realitzaven les tasques respectives per desplaçar el vehicle bolcat, intentant tornar-lo a posar a lloc. Finalment, el van tornar a posar dret i van deixar lliure la calçada.

Però tot i haver mogut el vehicle, encara no es podia circular pel carrer. L’impacte dels dos vehicles, i sobretot la bolcada, va deixar el carrer ple de restes de petits i grans vidres, que impedien la circulació. Per aquest motiu, un equip d’Eco-Equip es va desplaçar fins al lloc i va escombrar i netejar la via amb l’ajuda dels Bombers de la Generalitat. Després d’aquestes tasques es va poder restablir la circulació amb total normalitat.

Un equip d’Eco-equip realitzant tasques de neteja per aclarir la via | Cristóbal Castro

Cap vianant ha estat implicat en l’accident ni n’ha sortit ferit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa