El toc de queda a Terrassa s’ha acabat però les denúncies per festes i botellots, no. La Policia Municipal de Terrassa ha interposat diverses denúncies relacionades amb molèsties veïnals en diversos punts de la ciutat. Cap a la una de la matinada, agents van ser alertats per un particular per un grup de persones que es trobava bevent al carrer i cridant de mala manera a la carretera de Matadepera, cantonada amb el passeig Lluís Muncunill. Quan van arribar. es van trobar una persona amb restes d’ampolles de begudes alcoholìques. L’individu va quedar denunciat.

Vint minuts després, es va rebre una altra queixa veïnal per sorolls a un bar del carrer de Vázquez de Mella. Els agents van comprovar que el bar es trobava obert al públic i hi havia cinc persones consumint begudes al seu interior. Es va confeccionar acta a la persona propietària de l’establiment. Dues hores més tard, a les 3.20 h, es va rebre la trucada d’una altra persona queixant-se de soroll i música alta en un pis veí de la carretera de Castellar. En arribar, la patrulla va comprovar que la música s’escoltava des del carrer i es va entrevistar amb la persona habitant del citat pis, a la qual van denunciar per molèsties al veïnat.

Però no només de matinada hi ha conflictes. A la plaça Catalunya, al barri de Plaça Catalunya-Escola Industrial de Terrassa, un particular va demanar la presència de la Policia Municipal, cap a les 9.32h, per un grup de persones que estaven causant aldarulls. Els agents van comprovar que es trobaven en estat etílic. Van procedir a identificar-los i va ser així com van comprovar que un d’ells tenia una ordre de detenció del Jutjat Penal 1 de Terrassa. La resta d’identificats van quedar denunciats per incomplir les ordenances municipals i molestar el veïnat.

Nou comentari