MónTerrassa
Borratxo xoca contra un fanal amb el patinet elèctric a Terrassa
  • CA

Un jove va patir un accident de trànsit en Vehicle de Mobilitat Personal (VMP) el passat dissabte 23 d’octubre a Terrassa: el noi va xocar contra un fanal mentre conduïa borratxo el seu patinet elèctric. Els fets van tenir lloc al carrer del Nord, a les proximitats amb carrer de Cervantes el dissabte al vespre.

El 112 va informar de l’accident de trànsit a les 20:45h, i en rebre l’avís, una dotació de la Policia Municipal es va dirigir fins al lloc. En arribar, els agents van comprovar que el conductor del patinet elèctric havia col·lidit contra un fanal i havia quedat ferit. La policia va comprovar que el conductor presentava símptomes d’estar sota els afectes de begudes alcohòliques, pel que van decidir que procedirien a realitzar-li les proves d’alcoholèmia. En la primera prova, el resultat va donar positiu amb una taxa de 1’13 mg/l. Quan els agents van procedir a realitzar la segona prova, el noi s’hi va negar rotundament, fet pel qual va ser denunciat.

Més successos

Denunciat per consumir alcohol a la via pública

Un jove va ser denunciat per consumir begudes alcohòliques a la via pública la nit d’ahir diumenge 24 d’octubre a Terrassa. Els fets va tenir lloc a l’avinguda de Barcelona, a l’alçada amb carrer de Sant Tomàs. Una trucada va informar a les 21.29h, que hi havia un grup de persones en aquesta zona que s’estaven comportant de forma incívica. En rebre l’avís, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc dels fets, localitzant-hi un grup de cinc persones que en veure la presència dels agents policials van fugir corrents. Els agents, però, van aconseguir identificar un d’ells, que va ser denunciat per consum de begudes alcohòliques a la via pública, així com per embrutar la via pública amb llaunes i envasos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa