MónTerrassa
Els Bombers rescaten dues persones atrapades al balcó d’un quart pis
  • CA

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rescatat dues persones que s’havien quedat atrapades al balcó del seu habitatge situat en un quart pis del carrer de l’Infant Martí de Terrassa, ahir dimarts 26 d’abril al migdia. La Policia Municipal de Terrassa va tallar la circulació del trànsit de la via per tal de poder dur a terme el rescat, que es va desenvolupar amb èxit.

Els fets van tenir lloc ahir dimarts 26 d’abril quan faltaven cinc minuts per les dotze en punt del migdia, exactament a les 11:55h, en un quart pis ubicat al carrer de l’Infant Martí a l’alçada de la Rambla d’Ègara, prop del Parc dels Catalans. El 112 va informar que els inquilins de l’habitatge en qüestió havien sortit al balcó de casa seva i no podien tornar entrar, quedant atrapats a fora.

En rebre l’avís, una dotació de Bombers de la Generalitat de Catalunya i una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es van dirigir fins al lloc que els hi havien indicat, i van comprovar que les dues persones no podien tornar a accedir a dins del seu habitatge de cap manera. Així doncs, la Policia Municipal de Terrassa, va haver de dur a terme les tasques necessàries per tallar la circulació del trànsit del carrer, amb l’objectiu que els Bombers de la Generalitat poguessin realitzar el rescat amb tranquil·litat.

Finalment, els Bombers van poder arribar fins a la finestra del quart pis i van aconseguir accedir a dins per poder obrir la porta des de l’interior. Les dues persones va poder tornar a entrar a dins de l’habitatge.

Més successos

Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va denunciar ahir una persona per circular en estat d’ebrietat i amb el permís caducat. El conductor va donar un resultat positiu a les dues proves d’alcoholèmia que se li van realitzar amb una taxa de 0,45 mg/l en primera prova i 0,42 mg/l en segona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa