MónTerrassa
Els Bombers rescaten dos conductors atrapats per l’aigua en un polígon
  • CA

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya s’han hagut de desplaçar aquesta tarda de dissabte a Castellbisbal per rescatar dos conductors atrapats per l’aigua en un polígon industrial de la localitat del Vallès Occidental. Al carrer del Ferro. (avís 15.52h). Les persones estaven bé i el nivell de l’aigua ha anat baixant.

La tromba d’aigua ha wstat espectacular i les dues persones no podien sortir dels seus vehicles. La quantitat d’aigua caiguda en poca estona a aquest municipi de la comarca ha estat impressionant. A Castellbisbal s’han recollit, fins a les set de la tarda, un total de 35, 9 litres per metre quadrat. Peró la xifra que mareja són els 23 que s’han recollit en només mitja hora. Cal dir que hi ha un avís de situació meteorològica de risc per intensitat de pluja en la majoria de comarques de Catalunya, està engegada la prealerta del pla inuncat i hi ha risc de temps violent en algunes contrades. Dema diumenge es presenta un dia més tranquil, amb núvols i clarianes a tot el país i amb predomini del sol, el mateix que es contempla pel dilluns al matí. La tarda del dia 20 serà diferent i tornaran les tempestes. En el darrer mapa del Servei Meteorològic de Catalunya es mostren precipitacions intenses i hi ha un nou avís de situació de risc per intensitat, amb uns 20 litres d’aigua pe metre quadrat en 30 minuts.

Avui, la tarsda ha estat moguda al país, amb xàfexs i algu espisodi de pedra i calamarsa, sobretot entre les dues i les quatre de la tarda. S’han registrat 60 litres de Sant Feliu de Codines i 50,3 litres de Sant Andreu de la Barca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa