MónTerrassa
Bolca amb el cotxe i el deixa abandonat a la B-40
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han localitzat un vehicle bolcat a la autovia B-40 aquesta matinada, dins del municipi de Terrassa, sense cap persona a l’interior. Els Mossos afirmen a Món Terrassa que tot apunta que es tracta d’un accident de trànsit, però encara s’investiguen les causes d’aquest incident tan misteriós.

Els fets han passat aquesta matinada de dimecres 16 de març, prop de les quatre en punt de la nit, quan els Mossos han trobat el vehicle bolcat al Quart Cinturó, prop del quilòmetre 2 de la carretera B-40, a la sortida de la ciutat. 

El cotxe ha quedat de cap per avall, bolcat completament, però els agents no han trobat cap persona al seu interior, ni tampoc cap individu per la zona dels voltant del lloc dels fets, i per tant, no consta que cap persona hagi resultat ferida. Una grua ha estat requerida per tal de reconduir el cotxe i posar-lo de nou en la seva posició, i finalment, retirar-lo de la zona.

Segons confirmen els Mossos, els primers indicis apunten que es tracta d’un accident de trànsit on només hi ha hagut un vehicle implicat, però actualment s’estan fent gestions per investigar què és el que ha passat realment.

L’últim accident amb un cotxe bolcat a Terrassa va tenir lloc a la carretera de Martorell fa un mes, amb una persona ferida lleu. Dues dotacions de Bombers, Mossos d’Esquadra i SEM van desplaçar-se fins al punt quilomètric 11, molt a prop de Can Solà i el restaurant Quatre Vents, on dos vehicles van topar. El cotxe va perdre el control i hauria topat amb una furgoneta, i com a conseqüència del fort impacte, el vehicle va quedar bolcat completament. El conductor del cotxe va haver de ser atès in situ pels serveis mèdics, i va acabat sent traslladat amb ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa amb ferides de caràcter lleu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa