MónTerrassa
Begut, cau amb el cotxe per un terraplè d’uns quatre metres
  • CA

Una trucada va informar dissabte, poc més enllà de dos quarts i mig de cinc de la tarda, de l’accident d’un turisme al carrer de la Carena de Mas Bellver, a la cruïlla amb el del Camí de la Creu de Conill. Fins al lloc va acudir una patrulla de la Policia Municipal, que va comprovar que el vehicle havia caigut per un terraplè d’uns quatre metres d’alçada, quedant immobilitzat mecànicament, i que el conductor havia resultat ferit.

Els agents de la policia local van activar els serveis mèdics, que van assistir l’home i el van traslladar a l’Hospital de Terrassa. En el mateix centre sanitari de la carretera de Torrebonica la patrulla de la Policia Municipal va realitzar les proves d’alcoholèmia evidencials al conductor, que va
donar un resulta positiu de 1,16 mg/l, quedant investigat per un delicte contra la seguretat viària.

El carrer de la Carena de Mas Bellver neix a la riera del Palau, a sota del pont sota l’autopista de Terrassa a Barcelona (la C.58) i va fent tot de giragonces i es va enfilant per la Serra de Les Martines. Només acostumen a passar-hi els veïns i per la resta de la ciutadania i de conductors és molt desconegut. Costa d’arribar-hi i fa molta pendent. Tanmateix, si hi ha cua a la carretera de Martorell, en qualsevol dels dos sentits de la marxa, Google Maps acostuma a presentar-lo com a la millor alternativa per saltar-se esperes maratonianes per entrar o sortir de la capital del Vallès Occidental. És un espai molt poc transitat. I un lloc on. qui hi passa per primera vegada descobreix una altra Terrassa, que també existeix, però que queda amagada. Una urbanització dispersa, camins que sembla que t’hagis de perdre i una perspectiva de la ciutat diferent. En alguna ocasió s’hi poden veure ciclistes afrontant unes rampes difícils de superar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa